2024-07-11 1526 views
慶祝朋友生日,最好嘅選擇就係吾限時嘅任飲任食打邊爐,每個人可因應自己需要鍾意食咩飲咩叫咩,無需就住就住去order預早响open rice訂枱,方便快捷,無需費心。座位舒適,餐廳內還有很多模型展示櫃,喜歡模型的男生非常欣賞。食物質素不錯,點好餐後,服務員便先上日式刺身,之後食雞煲,可以refill 雞煲,食完雞煲後開始打邊爐,其實食完刺身和雞煲後已經半飽了。第一轉嘅牛肉是最好質素和賣相而且會有紙片說明是邊款牛肉,其後續加那些就沒有了,食完牛肉已經8成飽,其他可以任叫嘅火鍋食物其實只係叫左好少因為太飽食吾落。任飲飲料方面,有大家都鐘意嘅樽裝汽水和其他茶飲,任飲啤酒是無酒精,有酒精需要另外付費,但我寧願任飲方面亦有含酒精的啤酒,平價啤酒亦沒問題。除了洗手間衛生情況麻麻地外,整體來說,餐廳環境,食物質素是不錯的。
食物質素不錯,點好餐後,服務員便先上日式刺身,之後食雞煲,可以refill 雞煲,食完雞煲後開始打邊爐,其實食完刺身雞煲後已經半飽了。第一轉嘅牛肉是最好質素和賣相而且會有紙片說明是邊款牛肉,其後續加那些就沒有了,食完牛肉已經8成飽,其他可以任叫嘅火鍋食物其實只係叫左好少因為太飽食吾落。
Celebration
Birthday