大鴻輝中心出名多🤩放題,呢間常滿百家菜🥢就有中式放題餐,有近🤤百款點心、小菜、燒味同埋甜品🍮無限時任食都只係💰$198,另加$10仲可以任飲🧃各式飲品包括幾款啤酒🍺,十分之抵食!而且每人仲🎁送一隻蠔皇扣鮑魚😍同埋雙皮奶(後上),鮑魚鮮味又腍滑😋幾有水準。自助區有多款🥰小食、湯𡙡同埋糖水🥣,而且不是會換吓款👍。佢哋主打嘅係🧆點心,我尤其鐘情❤️小籠包、🦐蝦餃皇、🐖燒賣、鮮竹牛肉🐂球同埋鳳爪🐓,雖然賣相一般般😆,但食起上嚟🤤絕對唔失色!另外🔥炸物亦都唔錯😋,款式又多又🤩香脆。小菜款式亦都🤩多樣化,其中我就比較😍鐘意北京黑醋骨🥢,酸酸甜甜十分開胃🤤。另外🔥燒味個人推介蜜汁叉燒🐖,中間肉質鬆軟又 juicy👍。甜品🍮方面每人仲有個雙皮奶,🫚薑味香奶🥛味濃入口幼滑😋又唔會太甜。而且仲有多款雪糕🍨、糕點,同埋布甸🍮任食,超級滿足!

自助區有多款🥰小食、湯𡙡同埋糖水🥣,而且不是會換吓款👍。

另外🔥炸物亦都唔錯😋,款式又多又🤩香脆。

而且仲有多款雪糕🍨、糕點,同埋布甸🍮任食,超級滿足!

Type of Meal
Dinner