2020-06-24
位於佐敦逸東酒店4樓嘅 Terrible Baby ,相信多係附近出末嘅朋友都知佢嘅環境好 Chill ,真係一個幾適合放左工 Happy Hour 輕鬆下嘅地方!由地下搭電梯上去,已經有一種穿越時空嘅感覺~環境:環境一流,地方夠大,多沙發位又坐得舒服,唔會迫迫夾;而且有戶外,無論係鍾意呼吸新鮮空氣定係煲煙嘅朋友都一定啱!食物:去到酒吧又有Free Flow,飲酒是常識吧!而家佢做緊優惠,好似平日無限暢飲兩小時都係$180元加一。其實講真又唔算真係好抵,如果剩講啤酒我估都至少飲返四杯先回到本,所以大家揀唔揀真係要視乎自己嘅酒量呀!當然除咗酒,呢度嘅嘢食都幾出色,我只係試咗以下兩款,都覺得算幾高質,其他嘢就交比各位朋友幫我去試下喇!松露薯條配松露醬:$90薯條嘅份量比想像中多好多,食極都好似仲有,而且因為係即炸嘅關係,薯條外脆內軟,就算唔點松露醬本身已經有啲松露味, 就咁食都已經好好食,當然配埋佢嘅松露醬食,雙重享受,簡直一絕!脆辣炸雞配辣椒蛋黃醬:呢個炸雞簡直係高質,炸到好香脆, 而且炸粉嘅份量剛剛好,唔會太厚亦唔會太薄;通常食炸雞食外皮先最好食,因為貪佢夠香口,但係估唔到呢度嘅炸雞外
由地下搭電梯上去,已經有一種穿越時空嘅感覺~
環境:
食物:
松露薯條配松露醬:$90
脆辣炸雞配辣椒蛋黃醬:
呢個炸雞簡直係高質,炸到好香脆, 而且炸粉嘅份量剛剛好,唔會太厚亦唔會太薄;通常食炸雞食外皮先最好食,因為貪佢夠香口,但係估唔到呢度嘅炸雞外脆內軟,裏面仍保留到淡淡肉汁,配埋蛋黃醬嚟食,真係冇得輸!