小時候,經常都想媽媽煎雞翼,但無論要求多少次,都不會在飯桌上出現雞翼,只有等到哥哥默書測驗拿到好成績,媽媽才會煎一次雞翼作獎勵。令兒時的我頗感遺憾..... 最近發現竟然有「雞翼放題」,馬上把閨蜜約出來。跟閨蜜來到Wingman 的灣仔分店,餐牌內,除常見的水牛城雞翼,燒烤味雞翼,蒜蓉味雞翼外,還有超特別的鹹蛋黃味,雞煲味, 加勒比海辣雞味, 新加坡辣蟹味,咖啡味雞翼等, 每款都極具創意。雞翼放題主要有3 種選擇~✨『90 分鐘』1️⃣任食3 款雞翼2️⃣任食10 款雞翼(包啤酒,飲品)3️⃣任食17 款雞翼+薯條(包啤酒,飲品)2個女仔,食量唔大,我們選了任食3 款雞翼,晚市放題,1 位只係$128 !!🎯泰式甜辣醬雞翼同事的No. 1 推介,炸香的雞翼面層鋪滿紅火火的泰式甜辣醬,入口香甜中帶微酸辣,好開胃,令人欲罷不能。🎯黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼好吸引, 甜絲絲的蜜糖加上濃味海鮮醬,味道香甜又惹味,雞翼嫩滑多汁,食多幾隻都唔覺得膩。🎯紐奧良香粉雞翼呢款係唯一乾身雞翼,外皮炸得酥脆鬆化,富有混合香料的獨特風味,入口香辣且充滿層次感。除了雞翼好味外,店員的細心,勤快,也令我喜出望外。每次快食完,店員自動

雞翼放題~3 款味道拼盤

令兒時的我頗感遺憾.....

最近發現竟然有「雞翼放題」,
馬上把閨蜜約出來。

雞翼放題主要有3 種選擇~✨
『90 分鐘』

1️⃣任食3 款雞翼
2️⃣任食10 款雞翼(包啤酒,飲品)
3️⃣任食17 款雞翼+薯條(包啤酒,飲品)

2個女仔,食量唔大,
我們選了任食3 款雞翼,
晚市放題,1 位只係$128 !!

🎯泰式甜辣醬雞翼

泰式甜辣醬雞翼

🎯黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼

黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼

🎯紐奧良香粉雞翼

紐奧良香粉雞翼

除了雞翼好味外,店員的細心,勤快,也令我喜出望外。每次快食完,店員自動波就送上一盤,服務超好,上菜超快 !!!完全唔駛擔心食唔飽,雞翼放題,好玩又好食,令人樂在其中。

熱辣辣香噴噴,每款4 隻~

$141 (Dinner)
雞翼放題~3 款味道拼盤
泰式甜辣醬雞翼
黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼
紐奧良香粉雞翼
熱辣辣香噴噴,每款4 隻~