2021-02-16 1571 views
同朋友喺天后食完飯諗住搵間甜品店食吓,本身諗住介紹佢去甜姨姨試吓,但佢話北角有一間好好食一定要推介比我,所以我哋就由天后行去北角,原來係錦尚甜....😶 即刻同朋友講咗句'呢間天后都有....不過我無試過',既然嚟到都試吓啦😬舖頭環境幾迫,坐得唔太舒服,不過普遍甜品舖都係咁😬 佢哋都算多糖水選擇,主打係芒果系列,類似以前嘅許留山咁,我左揀右揀最後都係揀我最愛同埋最穩陣嘅楊枝甘露!❤️ 楊枝甘露 $36分量算正常,食落無咩驚喜,芒果雪糕芒果味都唔算濃,同埋芒果汁都偏甜,但感覺佢嘅甜有啲假,唔係天然水果嘅甜味,可能加太多糖水。好食度:⭐️ (1/5)餐廳推薦度: ⭐️ (1/5)不過口味呢啲嘢就真係各有喜好😬 好似我朋友咁就覺得呢間幾好喇。

❤️ 楊枝甘露 $36
楊枝甘露
好食度:⭐️ (1/5)

餐廳推薦度: ⭐️ (1/5)
$36 (Tea)