2019-10-29 200 views
想食呢間好耐,但成日都好見好多人喺門口等位。今日專程早D出去食lunch,終於同朋友食到啦。餐廳裝修清新,以白色為主調,完全唔似工廠大廈,天然光充足, 坐位雖少,但係無擠迫感。午餐以中價為主, 和朋友點了海南雞飯和無骨滷水豬手飯。 飲品都幾多選擇, 我地試左泰式奶茶。 飲品好快就到, 都幾大杯 , 唔甜, 味道清新。海南雞飯, 叫左油飯, 但唔油膩。雞肉份量多而且無骨(雞翼另計)。抵食。滷水豬手飯都係無骨㗎,煮得夠軟,尤其是豬皮嘅部份,軟綿綿,再沾埋D汁,微微酸辣,開胃又唔太油腻👍。整體嚟講,經濟實惠,係食lunch嘅好選擇,唔掛之得成日都有咁多人等位。