2023-06-11 686 views
前幾日,見到新開去咗買嚟試下,買咗半隻雞同滷水豬手,價錢合理又不會太貴,買完返去同屋企人分享,味道可以,雞又夠滑,不錯不錯👍🏻,當日係忘記帶優惠卷,好在六師弟同事都照俾優惠我,買滿$100減$10,買滿$150減$20,算減得幾多,百幾蚊就有半隻雞加半隻豬手,正呀😀,諗住之後介紹多啲呢區番工既朋友,同事去試下,本人非常中意食海南雞,呢間真係值得推介😬😬😬,希望你地長做長有,因為見呢個鋪位成日都轉嚟轉去🙏🏻🙏🏻
2023-06-09
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$50 (Dinner)
Dining Offer
Coupon
  • 前幾日,見到新開去咗買嚟試下,買咗半隻雞同滷水豬手,價錢合理又不會太貴,買完返去同屋企人分享,味道可以,雞又夠滑,不錯不錯👍🏻,當日係忘記帶優惠卷,好在六師弟同事都照俾優惠我,買滿$100減$10
  • 買滿$150減$20,算減得幾多,百幾蚊就有半隻雞加半隻豬手,正呀😀:like::like:,諗住之後介紹多啲呢區番工既朋友,同事去試下,本人非常中意食海南雞,呢間真係值得推介😬😬😬,希望你地長做長有,因為見呢個鋪位成日都轉嚟轉去🙏🏻🙏🏻