朋友想食大陸家鄉味嘅螺絲粉, 但係我自己唔食辣。黎都無麵不歡,驚喜地揀到我心水,而且又好味嘅嘢麵食!1)順德卜卜蜆花甲粉絲 $62 👍🏻裏面有大大粒嘅卜卜蜆、粟米、金菇 ,仲有好清甜的湯(飲晒湯都唔會頸渴),配粉絲真係好正!我雖然唔太食得辣,但加左剁椒,錦上添花啊!2)雞湯娃娃菜 $20 👍🏻晚餐淨係食個麵又好似唔夠,點多個娃娃菜清清地,配雞湯好甜。$20 一D都唔細碟丫🥬🥬🥬3)麻辣手斯雞 $28🐔份量岩岩好,手斯無骨既雞肉,最岩懶人!個辣度仲好親民!如果覺得唔夠辣,原來老闆娘有自家製辣椒醬,個辣椒醬聽聞真係食都會噴火。我見老闆娘每次都有善意提醒食客加少少好喇,食到再加😆4)天地一號 $12 🥤完全係情意結啊,正!小店絕對有驚喜!之後同老闆娘傾計,先知原來佢哋推出左下午茶仲抵。$38就有成個下午茶餐,雖然份量細啲,但係可以揀三款嘢食,可以一次過試多啲唔同嘅餸🤤

1)順德卜卜蜆花甲粉絲 $62 👍🏻

我雖然唔太食得辣,但加左剁椒,錦上添花啊!

2)雞湯娃娃菜 $20 👍🏻

3)麻辣手斯雞 $28🐔

份量岩岩好,手斯無骨既雞肉,最岩懶人!
個辣度仲好親民!

4)天地一號 $12 🥤

完全係情意結啊,正!

小店絕對有驚喜!
順德卜卜蜆花甲粉絲
雞湯娃娃菜