2016-11-17
今晚又係崇潔街搵食,見呢間人少少就走入去試下~舖面細細,D位都迫迫地,坐到唔多過二十個人蕃茄湯伴蒜蓉多士,法式鮮蝦花枝田園沙律伴秘制香芒汁---蕃茄湯微微酸,如果杰身D就好啦~多士係酥脆既,蒜蓉味可以再多D,沙律無咩驚喜,就係蝦,花枝,菜同埋少少芒果汁咁,個汁有少少似蜜糖芥末味,不過多左陣芒果香~原隻脆脆大海花蝦伴野菌烤雞意大利飯---呢個不得了,唔知你從張相睇唔睇得出,碟飯係勁大碟,我諗有平時出面餐廳既意大利飯既三倍都有@@而且佢個意大利飯係做得唔差,又唔會太硬,又夠香濃~烤雞就食唔出係烤既,似雞肉粒咁,大海蝦都好香,佢炸到我成隻連殼都食哂,淨番個頭~ 咖啡都合格既,無我唔鍾意既果種酸~味道合格之餘份量就爆哂分,有機會一定要再黎試下其他野~
蕃茄湯伴蒜蓉多士,法式鮮蝦花枝田園沙律伴秘制香芒汁---蕃茄湯微微酸,如果杰身D就好啦~多士係酥脆既,蒜蓉味可以再多D,沙律無咩驚喜,就係蝦,花枝,菜同埋少少芒果汁咁,個汁有少少似蜜糖芥末味,不過多左陣芒果香~ 原隻脆脆大海花蝦伴野菌烤雞意大利飯---呢個不得了,唔知你從張相睇唔睇得出,碟飯係勁大碟,我諗有平時出面餐廳既意大利飯既三倍都有@@而且佢個意大利飯係做得唔差,又唔會太硬,又夠香濃~烤雞就食唔出係烤既,似雞肉粒咁,大海蝦都好香,佢炸到我成隻連殼都食哂,淨番個頭~ 咖啡都合格既,無我唔鍾意既果種酸~味道合格之餘份量就爆哂分,有機會一定要再黎試下其他野~