Masam🍔 鵝肝牛肉漢堡套餐🍔 $153煎香鵝肝加上牛肉漢堡,兩大重味道美食,再加上芝士,簡直係味覺盛宴。🧀鵝肝油香未食已經聞到,咬開牛肉漢堡中間肉汁豐富,喜愛啖啖肉既朋友,我極力推介一試,千祈唔可以錯過呀!洋蔥圈配香蒜檸檬醬🧅有別於其他洋蔥圈,粉槳好薄,洋蔥好濕潤多肉,高溫炸完無晒辛辣味,變得甜美多汁,配上香蒜檸檬醬,酸酸甜甜,非常開胃✅✅白桃冷泡茶🍑食漢堡都唔使下下飲可樂既,呢度就有唔同嘅無糖冷泡茶俾大家選擇!健康好多💓💓軟殼蟹炒蛋漢堡套餐 🦀$125麵包一層有成2厘米厚,加上原隻軟殼蟹即炸,配上沙律醬,酥香鬆脆,咬開炒滑蛋,入面仲有好多蛋汁,除左令焗脆麵包增加濕潤之餘,都加強整個包風味,中間仲有紅洋蔥,少少辛辣感,食晒成個包都唔會覺得滯💓💓👍🏻雙重芝味薯條🍟薯條有一份意粉量,芝士醬都毫不吝嗇,係鋪滿薯條,配上漢堡,食唔飽就出奇🈵🈵桂花冷泡茶🌼除咗白桃茶之外,桂花冷泡茶亦都係一個唔錯嘅選擇!✅
Masam🍔
鵝肝牛肉漢堡套餐🍔 $153
洋蔥圈配香蒜檸檬醬🧅
白桃冷泡茶🍑

軟殼蟹炒蛋漢堡套餐 🦀$125
雙重芝味薯條🍟
桂花冷泡茶🌼
除咗白桃茶之外,桂花冷泡茶亦都係一個唔錯嘅選擇!✅

軟殼蟹炒蛋漢堡套餐

鵝肝牛肉漢堡套餐