2018-02-11 1361 views
連蔡“生”都介紹,係食家嘅,即係“為食專家”嘅我又點會唔試呀?佢主要買攦粉,佢嘅攦粉勝在有嚼頭,同埋紫菜配菜同食,感覺好健康,仲可以選辣唔辣,沙爹,雖然個味偏淡,沙爹味得頭2,3啖,但末身湯底唔太差嘅。我原本想食炸墨魚卷,但居然無貨,所以叫左蝦卷,配酸甜醬,絕配。呢個價錢,真係抵,雖然唔同餸偠錢唔同,亦可以再叫淨餸,所以如同朋友黎食,可以share唔同餸,試到多D款式嘛!最後,一定要提,佢門口有得買糕點,$5件或10零蚊一盒 佢嘅糕點部份都好出色,鵰芝麻砵仔糕,同桂花糕,紅豆,椰沬等等,大部份都超水準,但然年人口味,部份唔太質賞.,但整體係好味嘅,芝麻砵我間中都會掛住。