2016-01-20 917 views
之前黎過食lunch, 覺得d burger唔錯, 所以今日再黎食過, 黎到見到menu唔同左, 多左選擇, 而burger單叫既要百幾蚊一個, 都幾貴下~ 好彩lunch time有set lunch, $90有餐湯,野飲,甜品同一個main, 抵食好多~Vi今次就要左lunch set既照燒安格斯牛肉漢堡, 先黎係忌廉薯蓉湯, 用薯仔做湯幾特別, 味道好濃, 而且有粒粒薯仔, 但太咸同加左太多cream, 所以Vi飲左一半就放棄左~而主菜既照燒安格斯牛肉漢堡賣相好令, 配左Vi最中意既粗薯條, burger裡面有牛肉, 洋蔥, 蘑菇同酸瓜~ 牛肉好厚好juicy, 但味道都係太咸, 好彩有酸瓜中和番下,另外配既洋蔥同蘑菇係用左燒汁, 整體Vi覺得個burger既面包太脆同埋牛肉太咸, 食完會好口渴~而粗薯條就好味道既, 旁邊仲有小小沙律菜伴碟~甜品之前食係雪糕黎既, 今次轉左士多啤梨mousse cake, 味道ok, 但Vi中意雪糕多d~
2016-01-15
$90 (Lunch)