2023-10-28
早排又到同舊同事聚下既日子,佢就揀咗間係太子站一出就到既泰國鋪。我哋兩個又唔想食飯就叫咗個咖哩加薄餅啦😬😬#蝦球柚子菠蘿沙律($78)- 好少見有柚子沙律會配埋菠蘿,菠蘿既清新感反而帶返柚子既甜味出嚟,撈既醬汁又唔會過濃,配合得幾好👍🏻#泰式煎蠔餅($98)- 依個蠔餅可以係必點😍😍啲蠔仔勁大粒而且蠔餅既邊邊好脆脆😋😋加埋啲辣醬好好味#咖哩海鮮農夫包($198)+薄餅($20)- 因為唔想食咁飽就叫咗依個,點知出嚟既農夫包好大份😅😅我哋仲叫咗一人一個薄餅食咖哩😀咖哩係偏甜甜地既唔辣,小朋友都食到既,農夫包沾滿哂啲咖哩😍😍正正#泰奶+熊仔冰($35)- 佢依到都有得叫熊仔冰好得意好啱打咭用。飲到尾都未浴哂隻熊仔而且溶咗啲冰都唔會令到杯野水咁😝記得唔好篤隻熊仔落去,唔係會救唔返佢㗎😂😂
記得唔好篤隻熊仔落去,唔係會救唔返佢㗎😂😂