2019-04-30 4944 views
哈~呢餐講起真係唔知好嬲定好笑,改完又改,改完又改,最終就係黎左呢度食!!!!!多謝你地為我慶生,請我食飯yummy食得超飽其實超級易搵,講悅來酒店未必識,但一講「熊貓酒店」應該無咩人唔知。▪海鮮拼盤(長腳蟹,螺,麵包蟹,蝦)好味呀!特別係啲長腳蟹,超級鮮味~~~太滿足▪南瓜湯,實不相瞞,佢地話有橙,其實我唔係太知同肯定,因為我淨係飲到南瓜同埋菇味▪龍蝦+扇貝,好味呀!仲要好好彩,1/2機會,竟然比我地揀中無沙既扇貝▪帶子+龍蝦+牛,分量啱啱好,太大份反而會食唔晒,牛好正,做到我要求既7成熟▪相反朋友呢個牛,就有啲位過左火位,但味道都ok既,薯條好好味,新鮮炸起,另外焗蒜,有啲位置唔太新鮮▪溫泉蛋意粉,我無食,但蛋太熟喇,有啲over cooked ▪橙汁好飲▪雪糕好味▪火焰雪糕
▪橙汁好飲
帶子,龍蝦,牛
唔知咁牛
火焰雪糕
2019-04-29
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday