2021-10-09 230 views
幫襯咗好多年,都係第一次寫食評。美心小品由裝修前,即係2013年開始已經係我成日去嘅cafe,記得嗰陣仲有A-level,日日放學就走去溫書加食飯。裝修後其實都嚟過一兩次,但係覺得同以前其實分別都幾大,特別係冇咗嗰種好溫暖嘅感覺,變咗一間普通俾人去食飯嘅Cafe。不過個款式上係比以前多,我哋呢日就叫咗青口魚粒芫荽青醬糙米飯同埋日式炸雞咖喱意粉,特別鍾意個飯因為芫荽味濃,真係幾好食。至於咖啡就同以前差唔多,只係有個別侍應態度都幾冷淡,唔係話唔可以心情唔好,不過以客人觀感來講就唔係幾好⋯⋯如果俾我揀都係鍾意以前嘅美心小品多啲😌

2021-10-08
$80 (Lunch)