2010-05-15 9 views
與友人一行六人沒有訂位 不需要等 岩晒我侍應哥哥 態度好好 我地第一次黎佢不停介紹 係不停 由我地坐第一刻 已感到佢既熱誠 勁!是日一班餓鬼 未能影相下已吃光了 只能快影甜品叫了-豬紅(侍應哥哥話8蚊雞叫啦,又好味又抵)餐牌無寫架 真係幾入味wo 可能抆左幾日幾夜 浸住左 哈哈~~~避風塘茄子曾經係大埔伍仔記食過 一試難忘 入口多油到爆 但熱氣野係咁架啦!唔通乾到廋咩??大富大貴本人不吃魚 聽友人說 應該無記錯係桂花 佢地勁讚wo~!! 好快見骨 應該真係唔錯炸墨魚餅併炸豆腐又係好味到爆既熱氣野 墨魚餅真係一流,好堅wo!!又彈牙 又入味,襯埋豆腐一流啦, 因為食豆腐可以扮晒清清地咁 實質又勁熱氣~無得頂~~~籠仔梅菜菜遠友人見到隔離有 佢又扮晒野識食 :ed堅過石堅 有個籠仔wo!叫叫叫味道一般 清清地 幾好既 因為食太多熱氣野喇!無骨雞侍應哥哥推介 又係好好好入味 咸咸地幾好送酒 可惜我地唔飲油~哈哈!!隻雞好鮮甜 D肉可能滑過我地成台人~哈哈!!甜品 心太軟 , 梳乎里, 椰絲奶凍磚 梳乎里又話酒店手準?? 哈哈 ,還可以啦,無咩特別~椰絲奶凍磚 下次可以唔洗叫 心太軟 甜得
與友人一行六人

沒有訂位 不需要等 岩晒我

侍應哥哥 態度好好 我地第一次黎
佢不停介紹 係不停 由我地坐第一刻 已感到佢既熱誠 勁!

是日一班餓鬼 未能影相下已吃光了 只能快影甜品
叫了-
豬紅(侍應哥哥話8蚊雞叫啦,又好味又抵)

避風塘茄子

大富大貴

炸墨魚餅併炸豆腐

籠仔梅菜菜遠
味道一般 清清地 幾好既 因為食太多熱氣野喇!

無骨雞
隻雞好鮮甜 D肉可能滑過我地成台人~哈哈!!

甜品
心太軟 , 梳乎里, 椰絲奶凍磚

梳乎里又話酒店手準?? 哈哈 ,還可以啦,無咩特別~

椰絲奶凍磚 下次可以唔洗叫

心太軟 甜得滯 ....下次輕D手啦,落少D糖呀!

食咁鬼多野 都係每人$120炸,又甜又咸,想點呀?
下次要多D人黎食WO,試下海鮮都好似幾唔錯WO!!

代價-喉嚨發炎 ,唔該晒!
2010-05-10