馮星期六都一定會買熱咋喳,有時會加糖不甩。因為實太好食!凍既有香蕉船,紫米露,西式雪糕甜品每次買,老闆娘可能應得我,每次都會送多碗湯水比我!平時都好多人幫襯,就算幾多人等,啲人都唔會走,特別係過時過節,一到夜晚就好多人排隊。除咗好食之外,更重要嘅係佢哋好有人情味!記得第一次買熱咋喳,老闆娘出嚟同我講,一碗熱,一碗凍,咋喳一定要食熱,叫我返去試吓食熱咋喳,保證我以後都會買熱咋喳。就係因為佢俾咗選擇我,我以後都係咁買熱咋喳,唔會再買凍咋喳。雖然我搬走了黃大仙,但每馮星期六都會幫襯!支持小店!♥️♥️♥️♥️♥️😃😃😃😃
😃😃😃😃
2021-07-10
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
$30 (Last Night Supper)
  • 熱咋喳
  • 糖不甩