2006-07-04
唸左一大輪終於決定叫這個信用咭優惠套餐~本來想試下可唔可以叫青衣城個間既外賣,因為之前試過翠兒而間,d薄餅送到黎又硬又唔熱,真係好差..但打電話去時發現原來已經轉哂為一條"熱線"..(可能已經轉左好耐,但我唔知呀..因為平時都唔係我負責打電話的..**")所以冇得揀之下就算啦,邊個叫今日想食pizza但又唔願出街買喎~估唔到落完order無幾耐就好快送到喎~pizza係兩種口味的,一邊係青椒辣肉腸等..另一邊係波蘿火腿等..個人應為e個設計真係幾好一個pizza兩種口味,唔洗食到咁悶,每種味一人一件剛剛好,而且pizza比之前明顯新鮮同熱..所以算叫食得過咁啦~而焗海鮮飯同焗肉醬薯容就真係無乜特別,超級普通.而個瑞士雞翼就覺得唔係咁滿意,淨係得中翼同雞尖..唔係全翼,食落去無乜味道..總結黎講係進步左既..但希望可以keep住好落去啦!abt$190
估唔到落完order無幾耐就好快送到喎~
總結黎講係進步左既..但希望可以keep住好落去啦!
abt$190