2022-10-17
🥚蛋美近排成肚都芝士🥹紅磡美式漢堡外賣快餐店🤍平民抵食漢堡班堡配shakeshake薯條🥰‼️.呢間係位於紅磡黃埔地鐵站附近嘅漢堡專門外賣餐店👍🏻去到見到有兩三個位咁啱空咗都坐低食埋🫶🏻呢間嘢最特別嘅係佢近排出咗生酮漢堡包❣️除咗低糖低碳嘅選擇外招牌仲有shakeshake薯條🥰🥰今次嚟都食咗兩個餐啦‼️.1️⃣牛肉芝士漢堡+炸薯條(土匪味麻辣粉)+drink(💰$67)🤍講漢堡先❣️用了其實幾新鮮🤍咬落去韓國嘅漢堡包一陣焦香湧上嚟🥺超juicy好fresh👍🏻入面有生菜、蕃茄、超厚牛肉漢堡、車打芝士配甜甜地嘅醬🤤漢堡包烘完微勁大個但又啱啱好🤍好厚肉勁大份抵讚🥰🤍另外就係真係好大盒薯條🥹仲有shakeshake粉勁惹味‼️🫣其實佢呢段period每次都唔同口味今次撞正土匪😛薯條好脆勁大包熱辣辣🥺2️⃣鳳凰漢堡(轉vege wrap)+炸薯條(土匪味麻辣粉)+drink(💰$64)🤍我見到個吓覺得我錯了🥹你哋冇睇錯係一大堆生菜、蕃茄、車打芝士同雞扒🫶🏻其實我當初以為係墨西哥捲餅啲frd🥹食嘅時候心情好複雜🥹🥹🥹不過算啦雞扒都真係好大塊而且保留肉汁😿大家如果真係去食翻漢堡包唔好學我🥹.📍Hero's Fri
紅磡美式漢堡外賣快餐店🤍
平民抵食漢堡班堡配shakeshake薯條🥰‼️
📍Hero's Friday (黃埔新邨) (紅磡)
紅磡船塢街99號黃埔新邨遠富樓地下4M號舖
🤍[7.5/10]
#蛋美在黃埔 #蛋美吃快餐 #蛋美在紅磡
#蛋美吃美國菜 #香港美食 #黃埔美食 #hkfoodie #美式 #美式快餐 #漢堡 #漢堡包 #黑松露 #紅磡美食 #快餐店 #煎蛋 #蛋黃醬 #手工漢堡 #芝士 #黑松露醬 #薯條 #意粉 #漢堡牛 #沙律 #芝士控 #水牛芝士 #車打芝士 #雜菌 #野菌 #梳打