知道旺角有間MOS Cafe😝同朋友唻左呢到食!!! 見到Menu都幾多包包揀。仲有甜品添😀不過加個甜品就好似有點少貴了,所以我地都冇加甜品了😂 我揀左食最新出的北海道芝士和牛漢堡🍔配厚切薯條🍟加可樂😳個新包我覺得幾好食的。芝士味好濃郁同好大堆芝士😍和牛好厚👍🤤啖啖肉好好食😍另外個包中間都夾左塊煙肉🥓同和牛夾埋一齊都幾match的☺️如果可以再食多次同一樣個包我都ok啊!!!!😝薯條熱辣辣又好大條!!!!同麥當當啲凍薯條比差好多🤢不過價錢當然貴過人地好多啦...😳 但真係正🤤另外3個朋友食唔哂既薯條都比我包哂底🤤😍3個朋友的薯條隔左陣時間先俾我食,但我食落去嗰時仲係熱熱地㗎!真係估唔到😂有個朋友仲好細胃口😀食唔哂個黑醋雞肉漢堡🍔分咗剩底半舊俾我食😳呢個包我反而覺得唔太岩我口味🤔雖然我好中意食雞肉,但我個人感覺不太喜歡黑醋配雞肉呢!好彩我冇揀呢個食哈哈😀總括MOS既新漢堡幾好食啊👍😋😋同埋每份薯條又大條又新鮮熱辣辣!真係值得一讚喔😝如果我以後突然想食薯條都會首先考慮左食MOS先哈哈😂😋
北海道芝士和牛漢堡
我揀左食最新出的北海道芝士和牛漢堡🍔配厚切薯條🍟加可樂😳