2019-02-11 390 views
團年飯,梗係要有雞,不如食雞煲啦,又可以打邊爐!第一次黎食,之前都聽過呢到好出名,坐無虛席,唔訂位有排等!我就揀左唔食辣,所以叫左黃金芝士雞煲,小量芝士等左大概8分鐘,D芝士都溶晒就食得,好正啊!雖然只係叫左少量芝士,但味道已經好正,入晒味,D雞又嫩滑,再配埋啖啖芝士,一流!之後就開始打邊爐,個湯底仲有濃郁既芝士味,可以話係另類版芝士火鍋呢到火鍋配料好多選擇,見到呢個招牌蝦中寶,要叫黎試下,好多蝦肉,又彈牙另一款應該都係招牌菜之一,因為每枱都會叫,加大碼版響鈴,同出面食果d有d唔同,又大又脆手打墨魚丸份量十足,好實淨,超鮮味同彈牙我好鍾意食鮮牛,估唔到呢到既鮮肉可以咁好食,又滑又淋,仲好入味魚皮餃新鮮,不是雪藏貨木耳又爽口打邊爐最愛,吸晒湯底味道,超正!成粒帶子係鮮蝦雲吞入面,好好食,帶子同鮮蝦都好牙同新鮮!
團年飯,梗係要有雞,不如食雞煲啦,又可以打邊爐!

第一次黎食,之前都聽過呢到好出名,坐無虛席,唔訂位有排等!

黃金芝士雞煲

我就揀左唔食辣,所以叫左黃金芝士雞煲,小量芝士

黃金芝士雞煲

等左大概8分鐘,D芝士都溶晒就食得,好正啊!

哈哈蝦中寶

鮮炸響鈴

手打鮮墨丸

手打墨魚丸份量十足,好實淨,超鮮味同彈牙

五香鮮牛肉

魚皮餃

魚皮餃新鮮,不是雪藏貨

木耳

木耳又爽口

竹笙

打邊爐最愛,吸晒湯底味道,超正!

珍珠帶子鮮蝦雲吞

成粒帶子係鮮蝦雲吞入面,好好食,帶子同鮮蝦都好牙同新鮮!
2019-01-31
$200 (Dinner)
哈哈蝦中寶
鮮炸響鈴