銀座𝟑𝟖 斗滾🥘比較難𝐁𝐨𝐨𝐤既餐廳 朋友表示想食幾次諗住訂枱嘅時候都話滿咗🥲食完今餐飯就知道點解佢長期都𝐅𝐮𝐥𝐥 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞海鮮盛宴 ⚓️鮑魚/蟶子/扇貝/海蝦/花蜆/龍躉加讚岐烏冬全部都好鮮甜 龍蝦啖啖肉 蟶子肉質肥美😋😋打卡一流今次朋友加左錢𝑶𝒓𝒅𝒆𝒓原隻龍蝦刺身同象拔蚌刺身,份量比想像多 賣相吸引 食落新鮮👍🏻👍🏻另外有蘋果竹絲雞燉湯 🍎非常足料 味道鮮甜同好潤☺️店員表示每人飲完一碗之後用湯底淥手切牛頸脊 肉質算嫩 招牌雞煲🐔有五種辣度可選擇🌶️今次試左BB辣同小辣 我覺得如果本身比較食得辣,可以直接叫中🌶️食晒雞煲之後可以再加湯打邊爐 有自助配料區可供拎丸類最估唔到嘅係最尾有椰汁雪燕糖水 唔會太甜 好味 好想叫店員黎多𝑹𝒐𝒖𝒏𝒅 😂餐廳性價比高 店員有禮貌 座位相對上比較擠擁 整體來講大家可以一試 食雞煲打邊爐 特別岩身邊有大胃王既朋友😎
銀座𝟑𝟖 斗滾🥘

手切牛頸脊

招牌雞煲🐔
有五種辣度可選擇🌶️
今次試左BB辣同小辣
我覺得如果本身比較食得辣,可以直接叫中🌶️
食晒雞煲之後可以再加湯打邊爐 有自助配料區可供拎丸類
雞煲

椰汁雪燕糖水

餐廳性價比高 店員有禮貌
座位相對上比較擠擁
2023-07-28
$500 (Dinner)
Celebration
Birthday