2019-03-03 211 views
朋友生日,本襯朋友係韓國No.1 Fans,今次就揀咗呢間網上好評有質素嘅韓國燒烤放題。呢度放題品類一啲都唔野少,除了有韓牛不同部位、五花腩、濟州梅頭肉,仲有好多海鮮、生蠔、帆立貝、虎蝦、青魚、魷魚,連醬油蝦都有。總類多、仲好有睇頭!任食爐邊蛋是常識吧!韓烤點少得!自己決定幾成熟,香香滑滑,真係停唔到口。飲品方面的,當然都係任飲啦!可樂、忌廉、芬達、橙汁,唔少得當然係韓國汽水啦!仲有熱食都絕對唔弱,有我至愛嘅泡菜辣豆腐湯,Mini Size,唔怕飲完會太飽,同朋友都可以一人一鍋叫自己喜歡的。泡菜煎餅,煎得薄薄,即叫即製,上枱時仲係熱辣辣,好好味!第一次食醬油蝦,好鮮甜夠晒入味,蝦肉新鮮彈牙!最後係Facebook Like + Share 餐廳後仲可以拎雪條食,開心到呢!朋友仔食完都覺得呢餐好有水準,滿載而歸之餘仲好好味。Luxury Buffet $258 + 10% 真係抵食夾大件!怪唔知得食食下就已經座無虛席!好有氣氛呀!

泡菜煎餅,煎得薄薄,即叫即製,上枱時仲係熱辣辣,好好味!

第一次食醬油蝦,好鮮甜夠晒入味,蝦肉新鮮彈牙!

Type of Meal
Dinner