2024-02-10 48 views
價錢親民又美味的燒味店😋 周不時都食燒味既我想講呢間真係得! 雖然招牌係燒鵝,但叉燒都好正,係入口即溶咁。我地去左大角咀分店,都幾多客幾受歡迎! 我地叫左3款燒味👍🏻.🦆原隻燒鵝脾飯呢個有跟湯,另可優惠價加配飲品! 原隻燒鵝脾一上枱真係忍不住驚呼! 色澤好靚,皮脆有光澤,好香! 鵝肉軟腍,爆汁!.🍖叉燒 (例牌)由於我係好鍾意食叉燒,所以特登叫碟例牌既叉燒滿足我味蕾。個叉燒係入口即溶,蜜汁好juicy,甜度剛好,肉質軟腍,撈飯好夾.🥓脆皮燒腩仔飯呢個都係有跟湯,可優惠價加配飲品! 份量都幾多,有差不多10件燒腩仔,好足料! 件件都好脆,半肥瘦最好食! 旁有黃芥末可點.🍲花生雞腳眉豆湯要特別讚下個湯,通常跟餐既例湯都係普通例湯咁,但呢度跟餐既湯係好大碗好足料,而且飲落去係好天然無味精,裡面好多湯渣,好味道!.雖然我地都加左凍檸茶,但其實食個飯飲個湯已經夠飽😂 食完就明白點解呢度咁多客同多外賣👍🏻
🦆原隻燒鵝脾飯
🍖叉燒 (例牌)
🥓脆皮燒腩仔飯
🍲花生雞腳眉豆湯
2024-02-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$120 (Lunch)
  • 原隻燒鵝脾飯
  • 例牌叉燒