2021-03-06 365 views
💛東京大眾酒場·呢間我哋上次已經嚟過想食㗎喇 不過佢個時full左 所以我哋今次lunch time就再嚟😌😌我哋去嘅時候 發現原來佢有午市放題㗎 $178一位 如果大家大食嘅話可以一戰😏·雞叉燒溏心蛋雞白湯拉麵配日式燒餃子$78我本身係睇到啲人食呢一個話好食架 但係我哋最後覺得佢啲燒串好食啲🙊🙊佢個雞白湯唔係好濃嗰啲雞湯 佢係似豉油湯底多啲 不過佢個拉麵麵質做得幾唔錯😌之後佢個雞叉燒其實就係切到一片片嘅照燒雞扒 不過偏鹹 佢個溏心蛋都係偏鹹🤭☺️反而佢配嗰個餃子我哋覺得超好食 佢個皮係煎到好脆 而且入邊係超級juicy🤤🤤🤤·大蔥雞肉串$15 l 明太子免治雞肉串$20佢呢兩個都超級好食 佢個大蔥雞肉串個雞肉係煎到出面好脆但係入面仲係好嫩既 之後個大蔥憹左少少 但係個芯都仲係好juicy既😌之後個免治雞肉串口感好好 唔會太乾 而且面頭啲明太子都好夾 不過佢呢度啲嘢食真係偏鹹少少 一定要配啤酒🍻·#rbyeat#rby日本菜#rby💛#rby大角咀·📍大角咀利得街11號利奧坊地下G504號舖
💛東京大眾酒場

#rby日本菜
#rby💛
#rby大角咀
📍大角咀利得街11號利奧坊地下G504號舖
$80 (Lunch)
日式燒餃子