2018-11-10 2106 views
星期六lunchtime, 去到不用等已經有爐有位, 位置算方便. 食物還算新鮮, 款式齊全. 但最令人不滿的是有很多附加費用是官方網站沒有列明. 例如鍚紙要1蚊1張, 燒烤網也要$30, 就連食物夾也要加錢租用, 如同打劫. 沒有留意在收銀處有冇貼價錢出來, 就算有我都要去到先知. 打電話去也沒有人接聽唔係話唔賣得, 但覺得冇在官網列明很不合理. 如在官網列明, 我就可以事先準備. 我強烈建議各位如要光顧此燒烤場, 記得自己帶備以上用品, 或在附近商場超市買定先, 也沒這麼貴! 另外最好自己帶多點水和膠手套. 燒烤場只提供1支水(500ml)和1罐汽水(這個官網有寫), 但必定唔夠飲. 膠手套每人只得1隻, 好易穿, 可能想要多隻都要收費
2018-11-10