2023-07-07 176 views
校長燒肉日韓料理 (沙咀道)荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓難得今晚約左好耐無見既舊同事出黎食飯,不過我就想食火鍋,佢又想食燒烤,真係幾難搞,好彩我靈機一觸諗起呢間放題,記得之前黎幫襯過感覺幾包羅萬有,咩都有得食所以即刻打黎Book位餐廳位於荃灣心臟地帶沙咀道,非常方便,上到餐廳原來好大間,座位非常闊落,而且自取食物區都好大,生熟食物加埋起碼過百款呀,肯定緊有一款岩你口味燒烤既配料真係好多,最鐘意就係腌製過既肉類,非常入味,真係食到停唔到口呀,另外仲有一樣嘢值得一讚既就係,燒烤爐上面既牛油紙,職員好細心,不時都會主動幫我地更換,好細心火鍋方面,雖然唔係主打但係配料都幾多,基本上大路既肉類同丸類都有齊,我就主要食肥牛,至於湯底方面都有成3款,非常有誠意,本人就大力推薦壽喜燒湯底啦,甜甜地好滋味放題刺身當然唔少得啦,除左基本既三文魚,赤貝,鮑片之外,最驚喜就係有超大隻既赤蝦,成隻手指咁粗,仲要超新鮮,入口鮮甜彈牙,真係估唔到
校長燒肉日韓料理 (沙咀道)
荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓