2021-09-04 327 views
見到𝕐𝕖𝕝𝕝𝕠𝕨𝕝𝕒𝕟𝕕之前介紹,膽粗粗係𝕠𝕡𝕖𝕟𝕣𝕚𝕔𝕖 𝕓𝕠𝕠𝕜左去試💛 𝕐𝕖𝕝𝕝𝕠𝕨𝕝𝕒𝕟𝕕 介紹嘅係九龍灣店,我地就因為有野做出左油尖旺所以揀左油麻地分店📍🎈今次我地叫呢個係美國金裝黑毛和牛2人前,價錢係💵$395,之前𝕠𝕡𝕖𝕟𝕣𝕚𝕔𝕖訂位有優惠⋯⋯就係送2罐汽水(仲要叫2人餐先有)😅好過無啦,日本汽水唔平架😅🎈食物包括左和牛100𝕘,日本清酒煮蜆、牛腹肌200𝕘、雞扒250𝕘同20𝕔𝕞珍寶虎蝦2𝕡𝕔。價錢黎講就唔算好平,我會建議大家去食午餐抵啲😂(如果再食我都係會揀午餐哈哈哈哈💸)🎈食物質素𝕠𝕜,外面仲有味增湯、白飯同埋沙律可以免費享用。味增湯𝕠𝕜,唔會好重味精同超咸。和牛片唔算好厚,食完唔係好夠喉😂牛腹肌同雞扒都係半熟上檯,牛腹肌肉味都濃,但唔算係好驚艷嗰種;雞扒,蝦同蜆都係平時嗰啲,唔算特別出色🦐🎈值得一提嘅係,唔知我地坐嘅位冷氣太勁定點,我地2塊石燒板上左檯,燒左幾片牛就凍左🥲但要讚讚店員,佢地可能見我地個樣好迷惘就主動埋黎話幫我地換板,如果唔係牛腹肌同雞扒就唔使食喇😂