2021-09-26 35 views
食燒肉當然會有唔少調味料及醬汁啦!前菜亦都係韓式燒烤嘅重要一環,當中有幾款唔同嘅開胃前菜,而每一款都有獨特嘅口味,有辣有酸,全部都係開胃嘅味道,完全打開食客既味蕾!當中呢款泡菜我非常推薦!坊間有好多都會浸到林晒,但係佢依然爽脆!而且味道都幾辣,食到非常過癮!爐邊嘅蛋邊亦都非常幼滑,而其中一格係放滿左蒜片,用嚟做生菜包非常合適!喜來烤肉~既然用得招牌來做菜式名稱,自然要有一定嘅水準!見到賣相係玫瑰咁,已經非常吸引,味道更加令我難忘!韓式海鮮拉麵~睇電視劇成日都見到主角食呢種麵,去到一間極具韓國特色嘅韓燒餐廳,當然要點啦!味道微辣,海鮮都幾新鮮同埋大隻,熱辣辣、好味道!
食燒肉當然會有唔少調味料及醬汁啦!