2021-06-14
90s👦🐥情侶吃貨|😚飲食著數|🇭🇰hkfoodie🍽️(👦)自稱三星米芝蓮食評家(🐥)自稱拉麵沾麵專家👉 主打不專業食評🍽️👉 快閃飲食著數🤑👉 不專業食評🍽️.【燒肉放題任食110分鐘】 HK$258.(👦) 燒肉放題就緊係要試下d上菜速度、有冇漏單、食物既質素啦😆😆 餐廳任食110分鐘,時間合理唔會太辛苦趕住食,同埋落單採用手機掃QR Code,方便快捷👍👍 而且上菜速度都幾快冇漏單 👦覺得食物既質素都唔錯,特別係薄切西冷同豬腩肉用黎做燒肉放題真係好正✨✨ 另外d食物唔會係雪藏到硬身未解凍既狀態都加分。.除左QR Code點單,👦都有行出去睇下有冇d咩甜品既🤣🤣 整體黎講,出面既選擇就中規中矩啦,👦覺得QR Code都已經落到各款生熟食,mini bar 都係集中睇下甜品同飲品。可能👦都食得幾飽下,每款甜品都係揀1份黎小試一下😋 CP值較高的話都係揀番Dryers 雪條會好d😍😍 有興趣食燒肉既朋友仔可以留意Bookmark下啦~👦總分評價:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 性價比:⭐⭐⭐(3/5)--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 環境:⭐⭐⭐(3/5)_
(👦)自稱三星米芝蓮食評家
(🐥)自稱拉麵沾麵專家
👉 主打不專業食評🍽️
👉 快閃飲食著數🤑
👉 不專業食評🍽️
【燒肉放題任食110分鐘】 HK$258
👦總分評價:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 性價比:⭐⭐⭐(3/5)
--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 環境:⭐⭐⭐(3/5)
____________