2024-12-20
二訪無論食物質素同餐廳氣氛都覺得嚟食燒肉好盡興推介選擇困難症嘅揀九宮格盛合兩個人食再加白飯同沙律小食分量已經非常足夠加埋啤酒買一送一🍻性價比好高上•九宮格基本上每枱必叫!又可以滿足哂每樣都想試少少!最愛和牛三角腩油脂豐富,入口即化!🌽粟米天婦羅都會encore,粟米粒仲保留到原汁原味而炸粉唔厚,完全唔油膩。飯類都有唔少款式,叫咗兩款月見飯都各有特色,牛肉搭配生蛋黃撈白飯係非常惹味。日式薯仔沙律軟棉棉,相當解膩。手切牛舌由職員親自燒,燒烤過程相當有技巧,保留牛舌原汁原味,仲有微微焦香。粟米天婦羅 $35生菜配蒜片$28栗子豬五花 $48Sapporo生啤$48 (買一送一)葱香月見飯 $28紫菜月見飯 $28上•九宮格 (和牛三角腩、一口和牛、和牛三筋、極黑和牛、壺漬牛肋肉、和牛五花、和牛赤身、厚切牛舌芯、韓式護心肉) $388日式薯仔沙律 $38原條手切牛舌(半條)$115
無論食物質素同餐廳氣氛都覺得嚟食燒肉好盡興
推介選擇困難症嘅揀九宮格盛合
兩個人食再加白飯同沙律小食
分量已經非常足夠
加埋啤酒買一送一🍻性價比好高
日式薯仔沙律軟棉棉,相當解膩。
粟米天婦羅 $35
生菜配蒜片$28
栗子豬五花 $48
Sapporo生啤$48 (買一送一)
葱香月見飯 $28
紫菜月見飯 $28