2022-07-01
✌︎(ツ✌︎)˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂 ⃞⃛୭ᐝ 燒肉酒場 ° 𖥧𖡆𖦥ꔛ☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧好耐無見我朋友Mia仔啦!今日Book咗間餐廳同佢燒下肉仔吹下水仔😆𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝▪️椰菜絲沙律沙律多數都係生菜多🫢估唔到椰菜絲都幾好食~爽爽甜甜▪️燒三文魚柳魚皮燒到香濃脆卜卜帶一點鹹鹹的味道🙈💕魚柳肉嫩滑~▪️白玉果米佢係日本白玉,超級爽甜好好食!▪️燒肉酒埸牛肉大盛▫️厚牛舌▫️牛板健▫️牛小排▫️牛肋條▫️牛隔膜▫️牛肉片有六款嘅牛肉喺度❤️我特別鍾意食厚牛舌!爽口彈牙,其他牛味都好重💕▪️伢比利亞梅頭呢個不得了呀!又名豬肉界和牛肉質非常鬆軟,肉質香嫩,肉汁豐富,油脂放入口中融化❤️▪️炭火雞腿肉店務員會比Wasabi你🤣不過我鐘意點豉油🙈▪️燒年糕年糕皮燒到脆卜卜~加紅豆食🫢不錯▪️桂花烏龍水果茶食完燒肉梗係要嘆番杯養生嘅茶啦🫶🏻桂花烏龍配水果,清熱又解渴👍🏻➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享記得fσℓℓσω ◡̈ ༘我₊˚· ७── ⁼³₌₃ ˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 燒肉酒場≋ ≋銅
˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂
⃞⃛୭ᐝ 燒肉酒場 ° 𖥧𖡆𖦥
好耐無見我朋友Mia仔啦!
今日Book咗間餐廳同佢燒下肉仔吹下水仔😆
▪️椰菜絲沙律
沙律多數都係生菜多🫢
估唔到椰菜絲都幾好食~爽爽甜甜
▪️燒三文魚柳
魚皮燒到香濃脆卜卜帶一點鹹鹹的味道🙈💕
魚柳肉嫩滑~
▪️白玉果米
佢係日本白玉,超級爽甜好好食!
▪️燒肉酒埸牛肉大盛
▫️厚牛舌▫️牛板健▫️牛小排
▫️牛肋條▫️牛隔膜▫️牛肉片
有六款嘅牛肉喺度❤️我特別鍾意食厚牛舌!
爽口彈牙,其他牛味都好重💕
▪️伢比利亞梅頭
呢個不得了呀!又名豬肉界和牛
肉質非常鬆軟,肉質香嫩,肉汁豐富,
油脂放入口中融化❤️
▪️炭火雞腿肉
店務員會比Wasabi你🤣不過我鐘意點豉油🙈
▪️燒年糕
年糕皮燒到脆卜卜~加紅豆食🫢不錯
▪️桂花烏龍水果茶
食完燒肉梗係要嘆番杯養生嘅茶啦🫶🏻
桂花烏龍配水果,清熱又解渴👍🏻
➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿
༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶