2010-11-26
來過里間燒烤場幾次,之前叫紅樹林,宜家改左名,比之前大好多,多左好多人。星期日$85/位任食,小朋友$60, 提前book左位,一家人10幾個出來玩下,帶小朋友睇下的花花草草,學習下人的點樣有機耕種,個農場有的貓貓狗狗,好多只龜,小朋友見到又幾開心。鍾意來哩間貪他環境乾淨,系正汀角村果個巴士站度,有的綠色,心情都自然的。場裡面有單車免費踩,但可惜沒有小朋友size的單車。行完一轉,開始燒野食,人開始越來越多,好似有的團體搞緊活動。哩度系一張台一個盤,加野食要拎返個盤上去加,腸腸丸丸都系的大路野,反而覺得他的雞翼好味,比之前食過更好味左,有辣有唔辣,全部的人都好鍾意食,連我食野最醃尖的老公都幾鍾意食。有的牛扒,豬扒,雞扒,味道都可以接受,另外可以單買海鮮,80蚊一磅的大蝦,我的自己都帶左的海鮮,同佢買左個網來燒, 有个拿野食的啊姐有的惡,另外一個後生靚女就ok,態度幾好,不過可能因為人多,唔够人手。食物:味道不錯,基本種類都有,蔬菜都有環境:綠色,乾淨,幾舒服服務:一般
食物:味道不錯,基本種類都有,蔬菜都有
環境:綠色,乾淨,幾舒服
服務:一般