2019-02-09 678 views
🥢深水埗食燒鵝飯🥢請支持即刻俾心👍🏻🥢深水埗食燒味燒鵝,一定係諗起呢家,究竟好無食呢🥢燒鵝飯(碟)$61 ,新春期間+$10🥢見到佢要咁貴一碟應該都會好食呱,肉都算係幾多,皮都係脆口的,肉質唔韌但其實唔香鵝味,因為比較瘦,而且師傅斬咗隻脾俾我,算係值返呢個價錢啦,因為指定脾飯要$72+$10🥢臘味糯米飯$34 加潤腸$8 新春期間+$10 🥢$52 食個普通糯米飯有點貴,飯無咩特別,一般貨色,潤腸蒸到過龍好爛而且咸,下價貨式,不推薦🥢新春期間加$10 實在太掠水,因為門口沒有寫明加$10,呀姐叫曬單入廚房收埋錢先講話要加$10 , 只說明店內有寫,出面無,有點覺得食貴咗🥢店內所有野都係痴立立,衛生程度一般...請按右上角按三點,要按 就唔會錯過貼文啦#燒鵝大王#燒鵝#辣#香港美食#香港小店#今晚食咩好#今晚食乜好#食好西#食好西系列#非廣告#吃貨#吃貨日常#吃貨人生#吃貨日記#支持小店#旅行日記#食評#hongkongfood#food#foodie#hongkongfoodie#eat#eatgoodwes
🥢深水埗食燒鵝飯

🥢請支持即刻俾心👍🏻

🥢深水埗食燒味燒鵝,一定係諗起呢家,究竟好無食呢

🥢燒鵝飯(碟)$61 ,新春期間+$10

🥢臘味糯米飯$34 加潤腸$8 新春期間+$10

🥢店內所有野都係痴立立,衛生程度一般

...請按右上角按三點,要按[貼文通知] 就唔會錯過貼文啦

#hongkongfood#food#foodie#hongkongfoodie#eat#eatgoodwesteatbadwest