2017-03-01 857 views
成日經過Pret A Manger,感覺好fresh,但比人感覺好似好貴甘今日lunch time行過見到原來有set買,而且配搭幾好甘,決定試一次先套餐可以揀3樣野1. Yogurt/dessert/small soup/small salad2.睇下你要配單件/雙件三文治/卷餅3.香茶/咖啡一份細湯或者細salad都已經$3x單件三文治$2x配套餐平啲仲有飲品真係抵好多今次就揀左細salad配單件三文治$58飲品要左香茶,原來仲有得加奶勁好囉有得揀豆奶!!! 感覺有啲似starbucks feel加奶後變奶茶 真係好正甜薯素丸子鷹嘴豆醬沙律 $36入面有甜薯素丸子、鷹嘴豆芝麻醬、車厘茄、青瓜、黑白芝麻、南瓜、生菜、菲達芝士 配法式沙律汁真心營養超豐富 個鷹嘴豆芝麻醬好似食緊薯仔沙律甘,幾好!第一次接觸依舊 甜薯素丸子由細細既薯仔粒、洋蔥、鷹嘴豆泥等製成,食到微微辣既feel 都幾特別牛油果烤番茄三文治 $26入面牛油果、烤番茄、香草、火箭菜同橄欖 我好like牛油果 所以揀左依款但橄欖好難食酸酸的我知道火箭菜本身苦的 係health但我馬馬地個味道三文治個包用左穀類麵包 增加口感而
套餐可以揀3樣野
2.睇下你要配單件/雙件三文治/卷餅
3.香茶/咖啡
一份細湯或者細salad都已經$3x
單件三文治$2x
配套餐平啲仲有飲品真係抵好多
今次就揀左細salad配單件三文治
飲品要左香茶,原來仲有得加奶
加奶後變奶茶 真係好正
甜薯素丸子鷹嘴豆醬沙律 $36
真心營養超豐富
個鷹嘴豆芝麻醬好似食緊薯仔沙律甘,幾好!
第一次接觸依舊 甜薯素丸子

牛油果烤番茄三文治 $26
入面牛油果、烤番茄、香草、火箭菜同橄欖
我好like牛油果 所以揀左依款

但橄欖好難食
酸酸的
我知道火箭菜本身苦的 係health但我馬馬地個味道
三文治個包用左穀類麵包 增加口感而且令人覺得更健康

食完真係好滿足 感覺好輕盈同清新
下次會再試其他款式!