2018-04-18
其實之前都食過一次(外賣),嗰次都係食午餐,都係食蒜蓉肉眼扒跟意粉,但嗰次係好有驚喜,好好味。但今次我地兩個又係叫外賣,一個蒜蓉肉眼扒跟意粉,一個燒春雞跟意粉。點知個肉眼扒超級熟,成舊瘦叉燒咁,意粉好咸。比起上次係兩回事,上次係7成熟的,好好食又多肉汁,意粉又唔會過咸。 今次真的好失望😞!另外個燒春雞先過份,d肉唔嫩滑之外,又”鞋”又實,似隔夜,最過份係燶到苦😖仲有,個羅宋湯,似蕃茄沖水,落左d辣汁落去就算咁,好難飲! 完全唔知點解一個$68的午餐點解可以咁差!!!!呢d價錢我食紅茶餐廳都好過佢幾倍。之後我打返電話去話佢知呢個情況,但佢地感覺比我唔覺得有問題咁,只係話換過第二款午餐食物比我地。 但因為都已經好失望,所以我地都費事再中招🙈,冇換到。如果下次要幫襯,都要睇下邊個煮,因為佢地廚房係開放式的,所以會睇到,上次我地好好食嗰次係兩個後生仔煮的。 今次難食係一個中年戴眼鏡男人煮的,似生手,但感覺似係老細🤦🏻♀️
點知個肉眼扒超級熟,成舊瘦叉燒咁,意粉好咸。
今次真的好失望😞!
仲有,個羅宋湯,似蕃茄沖水,落左d辣汁落去就算咁,好難飲!
完全唔知點解一個$68的午餐點解可以咁差!!!!
呢d價錢我食紅茶餐廳都好過佢幾倍。