2025-02-06
今日山長水遠入咗屯門梗係睇食評搵下好野食爬完文,去咗虹橋,因為呢邊多野食又集中食完晚飯,搵咗呢間食飯後甜品~滿心期待~~點知………叫咗個焦糖脆脆花生醬甜奶窩夫一擺低已經有一陣燶味再望一望個窩夫,咁深色嘅?因為佢有好濃嘅花生醬,所以初初咬落唔覺~啲醬好濃所以蓋過咗啲燶味~但一反轉,原來真係燶咗,直情係燶到焦黑咗個隻😳😳我問店員個pancake係咪落咗朱古力粉咁深色嘅?佢無解釋,只係就咁收咗個窩夫話換過另一個比我地~放低,仍然都係咁深色🤔究竟係咪真係有朱古力粉呢?望返menu,應該無咁深色喎🤨佢幅相係正常pancake色,係無解釋之下我會覺得係因為燶咗所以咁深色囉~~不過我唔明,點解可以接受到整燶咗嘅窩夫比客人嘅呢?如果客人太多好忙太多單,忙中有錯我都可以明白,但當時只係得兩三檯客時,都控制唔到出品,真係有啲難講過去~~~當咁多好評時,黎到食嘅係咁嘅出品😤真係好失望應該唔會再黎~~
梗係睇食評搵下好野食
爬完文,去咗虹橋,因為呢邊多野食又集中
食完晚飯,搵咗呢間食飯後甜品~
滿心期待~~
點知………
叫咗個焦糖脆脆花生醬甜奶窩夫
一擺低已經有一陣燶味
再望一望個窩夫,咁深色嘅?
當咁多好評時,黎到食嘅係咁嘅出品😤真係好失望
應該唔會再黎~~