2022-04-07 1017 views
🥟尚海人家🥟📍:灣仔譚臣道8號威利商業大廈地下E號舖我都幾鍾意食生煎包🙈除咗嗰啲大集團堅信號之外 呢一間都值得我推薦😍 佢哋除咗食物嘅質素好正宗之外 充滿上海風味 而且價錢都非常之平民 性價比超高🥰🍜上海排骨擔擔麵+生煎包兩隻+豆漿 💰67上海排骨好惹味 即叫即整熱辣辣 豬扒唔會好鞋身 會有少少脂肪 咬落去啖啖肉😍有油脂感!擔擔面有少少辣 再加埋肉碎、蝦乾等 好香花生味 擔擔麵好索汁入味👍🏻值得一提 店家好貼心 會有分湯外賣 返到屋企啲面都唔會淋晒🙌🏻🍚上海鹹肉菜飯+生煎包兩隻 💰43見到有鹹肉菜飯即刻叫先🙈鹹肉比較肥 而且充滿鹹香 菜飯嘅份量適中 鹹肉嘅肉汁煲埋啲飯 一齊食好滿足😋🥟生煎包生煎包煎起熱新辣辣 外皮好脆口 個底都好香脆 豬肉好有咬口 肉餡香濃 一咬落去啲汁必晒出泥 小心辣親個咀😂 面層會有黑白芝麻 食落去好香 佢哋每日用新鮮嘅豬肉製造 所以味道好新鮮 有質素保證🙈#尚海人家 #灣仔 #灣仔美食 #上海菜 #生煎小籠包 #小籠包 #擔擔面 #鹹肉菜飯 #高質上海菜 #外賣 #外賣優惠
🥟尚海人家🥟
📍:灣仔譚臣道8號威利商業大廈地下E號舖

🍜上海排骨擔擔麵+生煎包兩隻+豆漿 💰67

🍚上海鹹肉菜飯+生煎包兩隻 💰43

🥟生煎包

2022-04-06
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$60 (Dinner)
  • 生煎包