2009-02-06 13 views
首先要多謝Openrice送的$50現金卷!成為呢次嚟食飽嘅動力!因本身並非漢堡狂熱份子,很少會專程去試.(因為在香港的主流店舖牛肉生熟度無得選擇)所以M字頭賺唔到我錢!兩人試了:特級芝士漢堡----見到個飽都呆一呆,肯定一口咬唔晒!漢堡排非常多肉汁咬落多到滴出嚟,配料的生菜及蕃茄很新鮮,炒過的洋葱亦生熟度適中,唯一是芝士較為淡口少少!醬汁的味道不錯,缺點是各樣都太多水份,個飽食到一半已經索晒汁淋晒!芝士漢堡----同上面一樣情況.洋葱圈----略嫌粉漿太厚太實及洋葱過熟軟得過火.咬落感覺怪怪.芝士煙肉焗薯皮----芝士濃度剛剛好!薯皮焗得夠脆夠乾身.有水準!水牛雞翼----雞肉本身是滑,但外皮非脆非淋,醬汁味道太酸不太吸引!凍牛奶咖啡----同日本飲過的差不多,味道淡淡不太甜,奶味較重.熱茶----唔係我飲唔關我事!埋單$150(–$50)=$100塊漢堡排係值嘅!
兩人試了:
芝士漢堡----同上面一樣情況.
熱茶----唔係我飲唔關我事!
埋單$150(–$50)=$100
塊漢堡排係值嘅!
$50 (Dinner)