2022-08-17
-Winner Burger🍽-WB豬牛薯堡 $92呢個Mega版既burger岩哂大胃王食!個包巨型到係唔可以一啖咬哂🤣豬同牛一次過可以滿足所有願望再加上薯餅同流心蛋🍳真係好正😋-四川麻辣雞堡 $68炸雞勁厚仲要新鮮炸起脆卜卜😌四川麻辣醬自家調製除左辣味仲有蒜味勁香濃加埋炸雞好夾😋-水牛城雞翼加$18跟餐可以揀一款小食同飲品😉水牛城雞翼食落好啃個辣度係好勁個咀都腫左🤣如果唔食得辣唔好試😂-甜蕃薯條呢個必點!平時食薯條🍟就覺得太單調呢度有甜蕃薯條揀😉超甜又脆仲好香蕃薯🍠味😋-飲品跟餐可以揀汽水或者加錢要支裝茶飲😉今日第一次飲檸檬可樂又幾正😌-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 太子太子道西139號地下C號舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_太子#foodieluveat_美國餐#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #
Winner Burger🍽
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_太子
#foodieluveat_美國餐
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #美國菜 #burger #漢堡 #食包 #太子 #太子burger #漢堡包