Hiring
See All 5 Jobs
2020-10-11 100 views
星期五同男朋友都想happy Friday 食飯睇戲,買咗戲飛8點幾就睇,就決定快快手係yoho mall食個quick dinner就算,之前見到開咗間生煎包,都幾多人排隊食下,就決定今晚去試試先七點左右去到,都已經有十幾人排緊隊等位😮😮 好彩啲枱都算轉得快,等咗15分鐘左右就有得入座我地叫咗份晚餐A, 貪佢咩都可以試下,再加多咗一份紅油抄手同新出嘅酸菜魚首先嚟到嘅就係生煎包,size唔算好大,大概係手掌心左右,開頭以為唔係好熱,點知一咬落去入邊啲汁真係會辣親條脷😛 底部煎到卜卜脆,但又唔係燶到硬哂,每啖都係充滿肉汁,我諗每人兩個先啱啱好😝😝四川擔擔麵都係有驚喜,唔止花生麻醬味,似乎仲加咗少少四川麻辣嘅花椒係入邊,味道獨特得嚟又唔會變咗另一樣嘢,真係幾surprise㗎跟餐仲有個無骨鳳爪,份量都唔少,但如果可以再入味啲就好喇紅油抄手都係意料之中,唔算太驚喜,但細細粒幾方便最後就係酸菜魚,見佢新推出就試下啦,開頭食覺得一般段,唔夠酸唔夠辣,但食食下撈勻咗就愈食愈酸辣😂 同埋本身跟咗薯粉,大家夠食嘅就唔洗好似我咁矇盛盛加多咗個白飯食😂始終呢度都係食上海菜,都推薦大家先試哂啲上海嘢食,有q

生煎包

四川擔擔麵

跟餐仲有個無骨鳳爪,份量都唔少,但如果可以再入味啲就好喇
無骨鳳爪

紅油抄手都係意料之中,唔算太驚喜,但細細粒幾方便
紅油抄手

酸菜魚

始終呢度都係食上海菜,都推薦大家先試哂啲上海嘢食,有quota先好似我咁試新嘢😝

2020-10-09
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner