2019-04-04 96 views
見爆汗最近做緊晚市串串放題 promotion,可惜我冇時間。。唯有去食個晏就,回味辣到爆汗ge 感覺。😂😂個lunch set menu 有d唔同,最底自選串串餐可以揀多2款,total 6款,每款2串。個餐仲包飲品tim! 可惜今次去又冇火鍋粉(上次去已經冇),真係令人失望,無奈ge係個阿姐話因為晚市優惠用好多,浸唔切d粉wo,心諗:個晚市優惠都已經做左一段時間la wo,仲未預好份量? 定午市唔做留番晚市用??。。😑所以最後都叫左麵代替。水汁同之前差唔多,都多香多辣! 多左飲品可以揀! 竹庶茅根幾好飲! 唔會太甜,都幾解到辣。唔錯

2019-04-01
Type of Meal