2024-02-11 76 views
小店位於葵涌廣場3樓,主打即叫即炸冬甩,每日新鮮手搓麵糰,自家製,天然食品,感覺無咁邪惡,另外亦有幾款麵包類同小食供應,小店嘅位置唔算太難搵,所以都唔洗驚會迷路,經過不妨一試~ 見店員現場製作Doughnuts,口味有7款,我全都要!榛子朱古力、伯爵茶、咖啡、吉士、檸檬、藍莓同士多啤梨,外層炸至脆身,鋪滿砂糖,餡料飽滿,咬落爆漿,甜度適中,唔油膩,性價比高,新年可以開心share!Sandwiches有3款,冇諗過咁大件,手撕豬啖啖肉,條條分明,帶點辛辣味,上面有滿滿沙津菜同醬汁,中和整體油膩感,包皮帶淡淡香氣,外層微脆,內裏軟熟,整體層次感豐富🥪小食方面店員推介Potato Bites,果然無介紹錯,即叫即炸,粒粒洋蔥,食落有口感,香口惹味,唔覺唔覺就食完,另外有Spring Roll,炸至金黃酥脆,皮夠薄,芝士味濃,點埋自家製醬汁,正!