2021-10-10 169 views
之前試過呢度嘅Afternoon Tea, 而家寫返個食評先。✨✨✨(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)充滿少女感嘅精緻花藝下午茶🌺~welcome drink 送上玫瑰汽酒~ 剛好坐到玻璃窗坐位既位置,而且呢度嘅樓底非常高,坐係梳化位置十分寫意,休閒過了一個愉快嘅下午🤍🤍(///▽///)✨✨呢度有餐車服務提供無限添加scone及指定5-6款鹹點~✨✨個人認為鹹做得出色!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)佢哋嘅蝦多士、同埋蘑菇酥好出色!✨❤️侍應會不停推住餐車問我哋會唔會添加部份鹹點👍🏻✨整個afternoon tea set嘅配襯花藝擺設非常美觀,岩哂鐘意打卡嘅朋友仔🌸✨(´▽`)致於訂位方面,真係要睇實佢地發放既網上訂位時間~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 餐廳嘅每個打卡位置都裝飾得別具格調同特色~由門口位置行到入餐廳,擺咗有幾個打卡位,而最特別最靚嘅係粉紅花花隧道🤍✨簡直令在場嘅每一位少女心爆發🤍✨

侍應會不停推住餐車問我哋會唔會添加部份鹹點👍🏻✨