難得做運動之前有時間可以食左嘢先,路過呢間冰室,又試試佢嘅下午茶餐。餐牌裏面首先吸引我嘅係公司三文治,好像很久沒有吃過了🥪跟餐可以加錢要特飲,叫咗一杯喺出面冇見過嘅奶茶紅豆冰:港式紅豆冰固然有特色,奶茶底就更特別🥤另外因為想補充下蛋白質,為陣間做運動做準備,所以又叫左一個雞扒沙律🥗奶茶紅豆冰果然無令我失望,又飲到奶茶,又食到紅豆冰味👍🏻👍🏻公司三文治更厲害,啲餡多到爆出嚟😱非常滿足😌雞扒就啖啖肉,沙律係雜果沙律,好典型的下午茶組合😁大家見到我食咁多,都知我一定飽晒😝😂見餐廳裏面都仲有好多小菜嘅相,好似都好吸引😉睇下有無機會下次做完運動來~佢嘅菠蘿包亦好似好大個咁,想食🤣😂

大家見到我食咁多,都知我一定飽晒😝😂

2024-04-22
Type of Meal