𝗗𝗼𝘂𝗴𝗵𝗯𝗿𝗼𝘀 想食好耐,終於試到梗係要出𝗽𝗼𝘀𝘁同大家分享🤗‼️ 好坦白其實我哋係俾佢個𝗱𝗼𝘂𝗴𝗵𝗻𝘂𝘁吸引🍩 佢係港島愈開愈多分店你就知咩料🤟🏻既然要試,就買埋𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮番去完敬父母親大人☺️ .𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮全部即叫即整,用上特製嘅酸種麵團做餅底🍕食落輕熟煙韌。另外配有多款𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮 𝗱𝗶𝗽𝘀,我哋今次試過黑松露醬好好食!. 📍𝗧𝗛𝗘 𝗣𝗘𝗣𝗣𝗘𝗥𝗢𝗡𝗜 𝗦𝗨𝗣𝗥𝗘𝗠𝗘($158) 𝗰𝗹𝗮𝘀𝘀𝗶𝗰𝗮𝗹嘅配搭,番茄醬做底🍅 𝗧𝗼𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴𝘀有水牛芝士、辣肉腸、義大利腸、羅勒同牛至草,食落好香口 .📍𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗔𝗥𝗕𝗢𝗡𝗔𝗥𝗔 ($168)最新出嘅口味,用咗卡邦拿醬做底💛 𝗧𝗼𝗽𝗽𝗶𝗻𝗴𝘀有水牛芝士、義大利煙肉、蛋黃、巴爾馬芝士、黑胡椒同歐芹。估唔真係幾好食,市面冇見過幾有特色 .𝗗𝗼𝘂𝗴𝗵𝗻𝘂𝘁𝘀 揀咗𝗡𝘂𝘁𝗲𝗹𝗹𝗮 同𝗟𝗲𝗺𝗼𝗻 𝗽𝗶𝗲 ($38)🍩新出嗰2款𝗰𝗮𝗽𝗽𝘂𝗰𝗰𝗶𝗻𝗼 同𝗰𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹 𝘁𝘄𝗶𝘀𝘁 都好吸引😍表面可以揀白糖/肉桂糖一搣開已經係爆餡,真係超吸引🤤冬甩鬆軟,餡料順滑,唔怪得咁多人鍾意食不過𝗟𝗲𝗺𝗼𝗻 𝗽𝗶𝗲唔知係咪比錯吉士味,只係食到甜味🍋,下次一定要試埋其
️ 好坦白其實我哋係俾佢個𝗱𝗼𝘂𝗴𝗵𝗻𝘂𝘁吸引🍩
佢係港島愈開愈多分店你就知咩料🤟🏻
既然要試,就買埋𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮番去完敬父母親大人☺️

📍𝗧𝗛𝗘 𝗣𝗘𝗣𝗣𝗘𝗥𝗢𝗡𝗜 𝗦𝗨𝗣𝗥𝗘𝗠𝗘($158)
𝗰𝗹𝗮𝘀𝘀𝗶𝗰𝗮𝗹嘅配搭,番茄醬做底🍅

📍𝗧𝗛𝗘 𝗖𝗔𝗥𝗕𝗢𝗡𝗔𝗥𝗔 ($168)
最新出嘅口味,用咗卡邦拿醬做底💛
估唔真係幾好食,市面冇見過幾有特色

一搣開已經係爆餡,真係超吸引🤤
冬甩鬆軟,餡料順滑,唔怪得咁多人鍾意食
不過𝗟𝗲𝗺𝗼𝗻 𝗽𝗶𝗲唔知係咪比錯吉士味,只係食到甜味🍋,下次一定要試埋其他口味!

📍𝗣𝗘𝗥𝗢𝗡𝗜($40)
📍𝗦𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗟𝗟𝗘𝗚𝗥𝗜𝗡𝗢($20)