2020-06-23 80 views
今日放假見天氣唔錯,去左大埔搵朋友,順便一齊食個飯敘吓舊😁大埔係朋友既地頭,所以食野梗係要問吓地膽有咩推薦啦,結果佢介紹去試吓一嗚丼食堂,食日本菜🥰一嗚丼食堂係大埔火車站附近既巷仔度,係大埔墟行過去大約8分鐘到~食堂內外既裝修都好日系,門口有道日本風既趟門一入到去店內就見到個吧枱,真係好似去咗日本既食堂咁架😍餐牌上嘅每一個丼飯都好吸引,全部都好想試下😬😬炙燒牛肉丼🐄:睇相都可以見到啲牛肉多到成左山咁高,牛肉燒得好香口,食落去除咗有好香嘅牛肉味,仲有好多肉汁,勁好食!再加埋個秘製嘅牛肉白醬汁,撈埋啲飯真係食多幾碗都唔夠喉呀👅究極甲羅盛🦀呢個蟹丼飯賣相好吸引,而且成個飯都有好多蟹肉同埋蟹包圍着,每一啖都勁有口感配埋濃濃的蟹膏,真係好滿足🤩整個過程職員都好好客,會不停幫我哋refill 熱茶同埋主動俾分碗我地,服務態度一流呀👍🏻
今日放假見天氣唔錯,去左大埔搵朋友,順便一齊食個飯敘吓舊😁

食堂內外既裝修都好日系,門口有道日本風既趟門

一入到去店內就見到個吧枱,真係好似去咗日本既食堂咁架😍

餐牌上嘅每一個丼飯都好吸引,全部都好想試下😬😬

炙燒牛肉丼🐄:

究極甲羅盛🦀

2020-06-23
$150 (Dinner)