Hiring
$12,000-$15,000
Monthly (Negotiable)
$12,000-$15,000
Monthly (Negotiable)
呢日小妹要自己食lunch🍴,就去左回家途經既爭鮮外帶壽司買外賣😛。平時小妹次次都買三文魚,$30有10件🍣,抵食又夠飽嘛👌🏻!今日吾系特別肚餓,見到新出既貝之盛($24),有象拔蚌、帶子同北寄貝,又幾吸引喎😍~象拔蚌:雖然上面已經有鰻魚汁💦,但依然微腥🙈。都算有咬口,不過吾算太爽口👀。帶子:帶子上面有黑椒,而且份量都幾多,估計系用黎去腥👅。小妹第一次遇到呢個配搭😚,覺得新奇又好食啊😋!北寄貝:爽口、有鮮甜味,同埋算大塊👍🏻。不過食落似乎未夠新鮮✨。壽司飯🍚沒有搓得過實,而且有醋味,水準不錯👏🏻~調味料方面,小妹一向欣賞爭鮮的質素😌,性價比好高💰。醬油有甜味,亦吾會太鹹👅;山葵辣得黎又吾算太攻鼻👃🏻,味道啱啱好😆!

貝之盛

壽司飯🍚沒有搓得過實,而且有醋味,水準不錯👏🏻~
2016-11-05
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$24 (Lunch)
貝之盛