2023-07-25 108 views
早2日同老公試左間位於中環擺花街既餐廳,餐廳裝修以復古路線為主,最特別既地方係有private room,夠哂私隱度!不論傾生意定想靜靜地食餐飯都岩💁🏻‍♀️服務員好親切友善,細心介紹menu上既菜式比我哋,有幾款菜係我印象比較深刻!𝙇𝙞𝙣𝙜𝙪𝙖 𝙏𝙤𝙣𝙣𝙖𝙩𝙖 𝙑𝙚𝙖𝙡 𝙏𝙤𝙣𝙜𝙪𝙚 𝙏𝙤𝙣𝙣𝙖𝙩𝙖 𝙎𝙖𝙪𝙘𝙚呢款我幾喜歡,身為牛舌控既我極力推薦!牛舌味道好濃,又香牛味,爽口彈牙,肉質勁好食!𝙃𝙤𝙢𝙚𝙢𝙖𝙙𝙚 𝙋𝙖𝙥𝙥𝙖𝙧𝙙𝙚𝙡𝙡𝙚 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙊𝙛𝙛𝙖𝙡 𝙍𝙖𝙜𝙪手工意大利麵夠哂有口感,爽口彈牙,又夠香滑,加上配合雞同內臟,口感唔錯𝙃𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩 𝘾𝙖𝙠𝙚 & 𝙋𝙞𝙚𝙙𝙢𝙤𝙣𝙩 𝙃𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩 𝙕𝙖𝙗𝙖𝙞𝙤𝙣𝙚呢款榛子蛋糕好香滑,榛子味濃

呢款榛子蛋糕好香滑,榛子味濃
2023-07-23