2023-05-30 62 views
天氣開始潮濕炎熱,個人冇乜胃口,係時候食返啲辣嘢,於是揀咗麻辣派對同朋友食飯。以前都嚟過佢除咗裝修好靚,仲有好多梳化位坐得好舒服。麻辣雞鍋🌟一個雞煲有半隻雞,我哋叫咗BB辣,就咁食雖然有啲辣,但係配埋白飯就啱啱好,都幾多雞肉好惹味。古法咕噜肉🌟以為呢度淨係食麻辣嘢出名,原來小菜都好出色。今次叫咗呢個咕嚕肉,就算撈勻晒甜酸醬都仲食到佢好脆嘅口感,而且炸粉好薄,入面嘅肉好稔好易咬。麻辣小麵🌟每次嚟都一定要叫小麵,因為啲面食落真係好滑,好似一下就吞咗落喉嚨咁。凍蜜語水果茶🌟可以揀少甜少冰健康啲,除咗嘢飲有水果味,仲有好多生果。紅豆沙🌟就快食完時店員送上飯後糖水,有好多紅豆喺入面好足料,食啲糖水好解辣。

麻辣雞鍋🌟

古法咕噜肉🌟

麻辣小麵🌟

凍蜜語水果茶🌟
可以揀少甜少冰健康啲,除咗嘢飲有水果味
,仲有好多生果。

紅豆沙🌟